top of page

Opleidingsadviseur (32-40 uur)

Functieomschrijving:

SVGO-Gaan in de Bouw werkt landelijk en is op zoek naar een opleidingsadviseur. In deze functie adviseer je bedrijven binnen de hellende daken branche over het inzetten van opleidingen en scholing als een strategisch instrument voor het zittende personeel én voor de nieuwe instroom. De kwaliteit wordt hierdoor verhoogd en de werkgever wordt aantrekkelijk met aandacht voor zijn mensen, wat weer nieuwe instroom kan creëren.

 

Voor deze functie is kennis van de branche essentieel. Het is van belang dat je ondernemend bent, klantgericht én durft te pionieren. Daarnaast is het van belang dat je werkt aan een duurzaam relatienetwerk en een ambitieuze werkhouding hebt, die past bij de fase waarin SVGO-Gaan in de Bouw zit.

 

Checklist: 

 • Je hebt minimaal MBO 4, hbo-niveau is een pré;

 • Je hebt kennis van en affiniteit met het opleiden in de beroepspraktijk van het bedrijf;

 • Je hebt ervaring met het adviseren van bedrijven;

 • Je hebt kennis van ‘Microsoft Office’ en beschikt over goede digitale vaardigheden;

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;

 • Je hebt kennis van de hellende daken branche;

 • Je kan goed luisteren en dat vertalen in een BOP (bedrijfsopleidingsplan);

 • Je kan goed werken met ‘targets’ (bijvoorbeeld aantal bedrijfsbezoeken per dag/week).

 

Competenties:

 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

 • Je bent communicatief vaardig;

 • Je bent een teamplayer, maar zelfstandig aan de slag gaan is voor jou ook geen probleem;

 • Je bent nauwkeurig en georganiseerd.
   

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitdagende functie als Opleidingsadviseur voor Gaan in de Bouw voor 32 tot 40 uur in de week voor een minimale periode van een jaar. Ook als ZZP’er ben je van harte welkom. De arbeidsvoorwaarden zijn markconform en worden op maat samengesteld. Dit op basis van werkervaring en opleiding. Wij vinden het belangrijk dat iedereen uit de verf komt en zich op een prettige wijze kan ontwikkelen. Daar dragen wij graag een steentje aan bij door het aanbieden van een goede begeleiding, prettige werksfeer en opleiding.

Wie wij zijn

Gaan in de Bouw is opleidingsinstituut dat ontstaan is vanuit de behoefte aan vakbekwaam personeel in de gespecialiseerde aannemerij. Wij bieden vakopleidingen voor de Bouw & Infra sector op niveau 2 en 3 op een modulaire, flexibele manier aan. Het unieke aan onze opleidingen is, de aantoonbare waarde die onze (deel) vakbekwaamheidsbewijzen vertegenwoordigen.

 

Voor de huidige bouwopgave die er ligt, zijn er steeds meer mensen nodig. Daarnaast zien we een sterk groeiende aandacht voor duurzaamheid, energietransitie, isolatie, wettelijke ontwikkelingen (zoals de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) en duurzame inzetbaarheid. Ontwikkelingen die vragen om breed inzetbare medewerkers met de juiste kennis van zaken. De werkgever die zich hiermee onderscheidt, heeft het werk. Gaan in de Bouw draagt bij aan het vakmanschap in de sector met haar opleidingen.

 

Is deze rol jou op het lijf geschreven?

Solliciteer dan direct door jouw CV en motivatie te sturen naar gideonverhoeven@gaanindebouw.nl Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Bel dan met Gideon Verhoeven. Je kunt Gideon bereiken via het telefoonnummer 06-53449532.

Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page