top of page

OPLEIDING LIJMER

De opleiding Kalkzandsteen Lijmen niveau 2 bestaat uit twee modules. Het is ook mogelijk om één van beide modules te volgen. Beide modules worden afgesloten met een theorie- en praktijkexamen, waarbij een erkend (deel)vakbekwaamheidsbewijs behaald kan worden.


Gaan in de Bouw adviseert en ondersteunt werkgevers bij het opstellen van een passend bedrijfsopleidingsplan. Daarbij wordt gekeken naar de behoefte van het bedrijf en de werknemer. Zo heeft een ervaren werknemer andere behoeften dan iemand die net gestart is. Uitgangspunt daarbij is dat werken en leren op een goede manier gecombineerd wordt. De praktijkopleiding vindt hoofdzakelijk binnen het bedrijf plaats onder begeleiding van een erkende leermeester. De afsluiting van de modules, zowel praktijk als theorie, vindt plaats bij een vast opleidingsbedrijf. Dit wordt gedaan om de kosten per module zo laag mogelijk te houden. 


Bij voldoende interesse, minimaal acht kandidaten, wordt een datum en locatie vastgesteld. Dit wordt overlegd met zowel werkgever als de kandidaten. Interesse om zelf of uw werknemers deel te laten nemen aan (een van de modules van) de opleiding Kalkzandsteen Lijmen? 


Laat uw gegevens achter of neem contact op met Gideon Verhoeven (0653449532 of gideonverhoeven@gaanindebouw.nl
Op de hoogte blijven van ons overige aanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

MODULES VAN DEZE OPLEIDING:

Niveau

Dagen

2

3

Grote elementen lijmen

M07

Woningscheidende wanden kunnen als lijmwerk worden uitgevoerd. De benodigde vaardigheden, zoals opperen met machines, zijn specialistisch van aard en worden in deze module geleerd. Ook hebben deelnemers de vaardigheid om lateien aan te brengen na afloop van de module onder de knie.

Niveau

Dagen

2

3

Handmatig lijmen

M08

Handmatig lijmwerk vereist werken met verschillende producten. Deze module leert de deelnemers hoe de producten verwerkt moeten worden. Daarnaast gaat deze module in op de technieken die nodig zijn om handzame blokken toe te passen.

Wil je op de hoogte
blijven van geplande
opleidingen?

Screenshot_4_blue.png

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

GidB-beeld-schuin-agenda-blauw.png

Screenshot_4.png
Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page