Opleiding Kalkzandsteen lijmen

Kalkzandsteen verwerken is een vak apart. Om zeker te zijn van de juiste expertise, is het dan ook geen overbodige luxe een opleiding tot blokkenlijmer te volgen. Zeker gezien de groeiende aandacht voor kwaliteit in de bouwwereld. De modules van onze volwaardige opleiding tot kalkzandsteenlijmer zijn erop gericht iedereen de fijne kneepjes van het vak te leren. Flexibel te volgen en toegankelijk voor alle niveaus. GAan in de Bouw biedt volwaardige opleidingen die dieper gaan dan een cursus lijmen.

 

Deze opleiding lijmen wordt gegeven door ervaren leermeester. Cursisten ontvangen na afloop en (deel)vakbekwaamheidsbewijs niveau 2. Zo heeft iedereen te allen tijde de juiste kennis in handen. Bekijk onderstaand overzicht voor meer informatie en om je meteen in te schrijven.

Opleiding blokken lijmen op locatie

De opleiding tot blokkenlijmer wordt gegeven in verschillende regio’s. Wat de definitieve opleidingslocatie is, zal worden vastgesteld op basis van de woonplaats van de deelnemers. Wij zoeken altijd naar een locatie zo dicht mogelijk in de buurt, zodat niemand onnodig lang hoeft te reizen. Dat drukt de kosten en is ook nog eens prettig voor de cursisten.
 
Voor de module M07. Grote elementen lijmen wordt gebruik gemaakt van 1 opleidingslocatie.
 

Opleidingsmodules Kalkzandsteen verwerken

Screenshot_4.png

Woning scheidende wanden kunnen als lijmwerk worden uitgevoerd. De lijmvaardigheden maar met name ook het opperen met machines zijn specialistisch werk. Na het volgen van deze module ben je in staat een kim goed aan te brengen wat essentieel is voor een goed eindresultaat. In het lijmwerk met grote elementen worden ook muuropeningen gemaakt. De specialistische vaardigheden en kennis voor het aanbrengen van lateien krijg je hier aangeleerd.

# dagen:

3

M07. Grote elementen lijmen

niveau:

2

Meer info ...

Schrijf in

Screenshot_4_edited.png
Screenshot_4.png

Voor het maken van handmatig lijmwerk worden verschillende producten toegepast. Hoe je deze verschillende producten verwerkt leer je hier. Ook ben je na deze module in staat de specifieke technieken voor het op maat maken van handzame blokken toe te passen.

# dagen:

3

M08. Handmatig lijmen

niveau:

2

Meer info ...

Schrijf in

Screenshot_4_edited.png