Opleidingen voor de bouw

Modules

Modules

Modules

Modules

De betaalbare, modulaire opleidingen in de bouw van GAan in de Bouw maken werken én leren in de bouw mogelijk. Het vakmanschap van de toekomst begint vandaag. Investeren in kennis is investeren in kwaliteit. Met onze vakopleidingen in de gespecialiseerde aannemerij haalt iedereen de juiste, specialistische kennis in huis. Dat benut kansen optimaal.
 
Bekijk hierboven het aanbod per categorie voor meer informatie.

Iedereen kan leren in de bouw

Werken en leren in de bouw is voor iedereen mogelijk. Of dat zou het wel moeten zijn, zo geloven wij bij GAan in de Bouw. Daarom hebben wij onze opleidingen toegespitst op verschillende onderwerpen en toegankelijk gemaakt voor diverse doelgroepen. Ervaren vakmensen, starters in de bouw, zzp’ers, zij-instromers. Ze kunnen allemaal bij ons terecht voor opleidingen dakdekken, metselen, voegen en lijmen.

 

De opleidingen zijn opgebouwd uit modules en flexibel ingericht. Dat maakt ze makkelijk te volgen naast een eventuele huidige baan of andere opleiding. Na afloop van een module of volledige opleiding ontvangt de cursist een (deel)vakbekwaamheidsbewijs niveau 2 of 3.

Bouwopleidingen per regio

 

De opleidingsmodules worden in verschillende regio’s aangeboden. Zo hoeven deelnemers niet ver te reizen, maar is er altijd wel een cursus in de buurt te vinden:

 

Regio Zuid | Limburg, Brabant, Zeeland, zuidelijk deel van Gelderland

Regio West | Zuid- en Noord-Holland, Utrecht, Flevoland

Regio Noordoost | Friesland, Drenthe, Overijssel, Groningen, Gelderland, Noordoostpolder

 

De exacte locatie waar de opleiding gegeven zal worden, wordt bepaald op basis van de woonplaats van de deelnemers. Wij zoeken altijd naar een locatie zo dicht mogelijk in de buurt. Ook met de groepsgrootte wordt zo goed mogelijk rekening gehouden.

 

Voor alle opleidingsmodules van Dakdekken geldt vooralsnog 1 opleidingslocatie:

Bouwmensen Vestiging Horst

Gebroeders van Doornelaan 63

5961 BB Horst (L)