top of page

Een nieuwe opleidingsruimte voor de opleiding dakdekken

In oktober 2018 is GAan in de Bouw bij Bouwmensen Horst gestart, met als eerste de opleiding dakdekken. Dat gebeurde op een op dat moment beschikbare en geschikte plek. Het afgelopen jaar hebben we alle mogelijke opstellingen volop getest en gebruikt. De ervaring leert dat de opleidingslocatie toe was aan een herinrichting.


Nieuwe opleidingsruimte opleiding dakdekken hellende daken
De nieuwe ruimte voor de opleiding hellende daken

In de oude ruimte stonden de diverse materialen en het gereedschap op verschillende plekken en ver uit elkaar. Dit bracht extra werk met zich mee. Bovendien ontbrak hierdoor het overzicht. Maar door een interne verhuizing bij Bouwmensen Horst heeft GAan in de Bouw de beschikking gekregen over een eigen ruimte.

In deze nieuwe ruimte zijn alle modellen, (hulp)materialen en gereedschappen dicht bij elkaar te vinden. Alles is nu netjes bij elkaar opgeslagen en in één oogopslag is zichtbaar waar alles ligt.


Extra fijn is dat de ruimte vlakbij het theorielokaal zit. Dat maakt het mogelijk om tijdens de theorieles, indien nodig, even snel het geleerde in praktijk te brengen.


In slechts 3 dagen hebben instructeurs Sil Gielen en Toon Janssen, geassisteerd door Piet Jacobs, de ruimte omgetoverd tot een efficiënte en schitterende locatie. Een geweldige vooruitgang waardoor de opleiding nog beter kan worden verzorgd.Comments


Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page