top of page

Prijswijziging opleidingsdagen

Ons team werkt met ontzettend veel plezier en passie aan onze opleidingen en we zijn dan ook trots dat steeds meer organisaties kiezen voor een opleiding van SVGO-Gaan in de Bouw. Ook in 2022 staan wij voor u klaar met diverse vakopleidingen. Om de kwaliteit te waarborgen en om ervoor te zorgen dat we de vakmensen kunnen blijven opleiden, zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. Vanaf 1 april 2022 verzorgen wij een opleidings- en examendagen voor €320,- euro exclusief btw.

Subsidie en korting De subsidie die u als organisatie kunt aanvragen bij het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Hellende Daken (OOHD) is €100,- euro per opleidingsdag. Deze subsidie geldt voor organisaties aangesloten bij de cao Hellende Daken.

Bent u aangesloten bij de cao Bouw & Infra? Dan kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming van 30% van de opleidingskosten aanvragen. Meer informatie hierover vindt u hier.

Profiteren van het ‘oude’ tarief kan nog tot 1 april 2022! Inschrijven kan via onze website www.gaanindebouw.nl

Heeft u nog vragen of wilt u ondersteuning bij uw bedrijfsopleidingsplan? Neem dan contact met op Gideon Verhoeven via telefoonnummer 06-53449532. We hopen u met bericht voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Comentários


Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page