Prijswijziging opleidingsdagen

Ons team werkt met ontzettend veel plezier en passie aan onze opleidingen en we zijn dan ook trots dat steeds meer organisaties kiezen voor een opleiding van SVGO-Gaan in de Bouw. Ook in 2022 staan wij voor u klaar met diverse vakopleidingen. Om de kwaliteit te waarborgen en om ervoor te zorgen dat we de vakmensen kunnen blijven opleiden, zijn wij genoodzaakt een prijsverhoging door te voeren. Vanaf 1 april 2022 verzorgen wij een opleidings- en examendagen voor €320,- euro exclusief btw.

Subsidie en korting De subsidie die u als organisatie kunt aanvragen bij het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Hellende Daken (OOHD) is €100,- euro per opleidingsdag. Deze subsidie geldt voor organisaties aangesloten bij de cao Hellende Daken.

Bent u aangesloten bij de cao Bouw & Infra? Dan kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming van 30% van de opleidingskosten aanvragen. Meer informatie hierover vindt u hier.

Profiteren van het ‘oude’ tarief kan nog tot 1 april 2022! Inschrijven kan via onze website www.gaanindebouw.nl

Heeft u nog vragen of wilt u ondersteuning bij uw bedrijfsopleidingsplan? Neem dan contact met op Gideon Verhoeven via telefoonnummer 06-53449532. We hopen u met bericht voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png