top of page

Tegels lijmen

Niveau 2

 

Omschrijving

Heb je of ben je een zijinstromer die vanuit een uitkering of vanuit een werkende situatie op zoek is naar een baan in de bouw en infra sector? Dan zijn de leerloopbaanpaden bedoeld voor jou of jouw kandidaat. Met deze opleidingen kom je in dienst van een opleidingsbedrijf en krijg je een opleiding en goede begeleiding. Zo kun je snel en met salaris of behoud van uitkering aan het werk.

 

Duur 

De duur van het leerloopbaanpad is afhankelijk van de basiskennis en de voortgang van de deelnemer. Gemiddeld doorloopt een kandidaat het leerloopbaanpad in 6 maanden.

 

Doelgroep

Zijinstromer die vanuit een uitkering of vanuit een werkende situatie op zoek is naar een baan in de bouw en infra sector.

 

Wat leer je bij Tegels lijmen?

Het leerloopbaanpad Tegels Lijmen bestaat uit twee modules, te weten:

  1. Wandtegels lijmen

  2. Vloertegels lijmen

 

Ook leer je werken met gereedschappen en materieel voor het lijmen van tegels. Zoals lijmgereedschap, slijpgereedschap, hakgereedschap, een stelwaterpas, een stucadoorstrap en een rolsteiger.


In overleg met je opleidingsbedrijf bespreek je welke praktijkopdrachten jij gaat doen.

 

Examen

Het examen bestaat uit zowel een praktijkexamen als een theorie-examen. 

 

Praktijkexamen

Het praktijkexamen bestaat uit één examen; het lijmen van tegels op een wand en op een vloer.

 

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit één theorie-examen met 40 vragen. Dit examen wordt digitaal afgenomen.

 

Investering 

Aan het leerloopbaanpad zijn er voor de deelnemers geen kosten verbonden. De investering voor het opleidingsbedrijf zijn de kosten van het opleidingstraject, eventueel de kosten van de leermiddelen en de kosten van het examen. De examenkosten (2 examendagen) bedragen € 640,00 excl. BTW

 

Subsidie

Kijk voor beschikbare subsidiemogelijkheden in het subsidieoverzicht.

 

Certificering 

Wanneer het examen met goed gevolg wordt afgesloten, ontvangt de deelnemer een (NLQF ingeschaald) deelvakbekwaamheidsbewijs.

Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page