top of page

WERKGEVERS / ONDERNEMERS

Samen bouwen aan het vakmanschap van morgen

U wilt goed werk leveren en snel kunnen inspelen op de vraag van uw opdrachtgevers en nieuwe ontwikkelingen in de bouw. Daarvoor heeft u goed opgeleide medewerkers nodig en gemotiveerde nieuwkomers die het vak graag willen leren.

Gaan in de Bouw maakt zich sterk voor de toekomst van de gespecialiseerde aannemerij. Een toekomst die draait om vakmanschap en het vermogen om dat vakmanschap aan te passen aan verandering. Wij willen jongeren en zij-instromers warm laten lopen voor dit vakmanschap en vakmensen voorbereiden op wat de toekomst van hen vraagt.

Bij u in de buurt

Gaan in de Bouw organiseert haar opleidingen bij voorkeur zo dicht mogelijk in de buurt van de deelnemende bedrijven en hun werknemers. Om hieraan tegemoet te kunnen komen kunt u zich als bedrijf aanmelden als mogelijke opleidingslocatie.  

Zodra u uw gegevens heeft ingevuld en verstuurd, wordt er met u contact opgenomen. In overleg wordt vervolgens samen met u bekeken of u aan de gestelde voorwaarden kunt en wilt voldoen.

Praktijkopleidingen op maat, tegen zo laag mogelijke kosten

De laatste jaren is de onderwijsstructuur in de bouw aanzienlijk uitgehold. Met Gaan in de Bouw geeft de gespecialiseerde aannemerij een eigen invulling aan het opleiden van vakmensen. Met modulaire praktijkopleidingen op maat, volledig afgestemd op de behoefte in de markt. Wat vindt u dat iemand moet kennen en kunnen om het vak uit te oefenen? Dat is ons vertrekpunt. U bepaalt zelf de omvang en het tempo van de opleiding, die met onafhankelijke, erkende (deel)vakbekwaamheidsbewijzen wordt afgesloten. Dat alles tegen zo laag mogelijke kosten.

Voordelen voor uw bedrijf

  • U trekt gemakkelijker nieuwe medewerkers aan met een interessant carrièreperspectief 

  • U kunt bestaande en nieuwe medewerkers opleiden of bijscholen in hun vakgebied 

  • U hebt een aantrekkelijk instrument voor personeelswerving in handen

  • U kunt medewerkers opleiden voor deeltaken, nieuwe taken in uw bedrijf of voor een ander beroep

  • U kunt uw kwaliteit borgen en aantonen 

  • U geeft invulling aan duurzame inzetbaarheid

  • U speelt in op de komst van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page