Over ons

Vakmensen opleiden in de gespecialiseerde aannemerij

GAan in de Bouw is ontstaan vanuit de behoefte aan vakbekwaam personeel in de gespecialiseerde aannemerij. Er zijn steeds meer mensen nodig, terwijl ROC’s steeds minder of helemaal niet meer in staat zijn om in die behoefte te voorzien. Daarnaast zien we een sterk groeiende aandacht voor duurzaamheid, energietransitie, isolatie, wettelijke ontwikkelingen (zoals de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) en duurzame inzetbaarheid. Ontwikkelingen die vragen om breed inzetbare medewerkers met de juiste kennis van zaken. De werkgever die zich hiermee onderscheidt, heeft het werk.

Waarom GAanindeBouw.nl?

Opleiden is noodzaak. De kwaliteit van het vakmanschap bepaalt de kansen van bedrijven in de gespecialiseerde aannemerij. Werkgevers hebben behoefte aan goed gekwalificeerd personeel en aan nieuwe medewerkers die gemotiveerd het vak willen leren. Ook voor werknemers is goed opgeleid zijn en blijven van levensbelang. De vraag naar juist geschoolde vakmensen neemt alleen maar toe. Dat geldt ook voor het specialisme. De werknemer die bijblijft in zijn vak, vergroot zijn werkzekerheid en werkt dus aan zijn toekomst.

Bestuur en organisatie

De stichting SVGO-GAan in de Bouw kent een bestuur bestaande uit de heren W. van der Maas (vz), H. Klein Poelhuis (vice vz), P. Jacobs (penningmeester) en G. Verhoeven (lid).

Contact

Nieuweweg 226

3905 LT  Veenendaal

+31 (0)318 544 900

info@gaanindebouw.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  • Facebook
  • LinkedIn - grijze cirkel