top of page

Vandaag investeren in het vakmanschap van morgen

Het groeiende tekort aan vakmensen in de gespecialiseerde aannemerij vraagt om concrete maatregelen. Niet alleen het enthousiasmeren van jongeren en zij-instromers is een goede start, ook het opleiden van bestaande werknemers helpt mee de schaarste te bestrijden. GAan in de Bouw maakt zich sterk voor hoogwaardige opleidingen waarmee u investeert in het vakmanschap van morgen.


Personeel opleiden door middel van goede bouwopleidingen voor vakmanschap van morgen
Personeel opleiden door middel van goede bouwopleidingen voor vakmanschap van morgen

Nu de nieuwbouwprojecten weer als paddenstoelen uit de grond schieten, wordt het tekort aan vakmensen nog zichtbaarder. Er wordt voor de komende jaren zelfs gesproken over een tekort van vele tienduizenden bouwvakkers zoals metselaars, voegers en dakdekkers. Het mobiliseren van vakmensen moet de komende periode daarom de hoogste prioriteit krijgen. GAan in de Bouw biedt opleidingen die gericht zijn op het behoud van vakmanschap. Daardoor wordt de continuïteit van uw onderneming beter gewaarborgd, vergroot u de kwaliteit van het werk én investeert u in een grotere medewerkerstevredenheid.

Een beroep in de gespecialiseerde aannemerij moet een stuk aantrekkelijker worden. Het enthousiasmeren van jongeren en zij-instromers is een stap in de goede richting. Er is door de grote vraag aan vakmensen volop toekomst voor bouwvakkers zoals metselaars, voegers en dakdekkers. Werkgevers moeten er voor zorgen dat je trots kunt zijn op dit mooie vak. Het leveren van kwaliteit en het leren beheersen van de fijne kneepjes van een vak in de gespecialiseerde aannemerij zijn kenmerken van het ware vakmanschap. Bovendien wordt een goede vakspecialist ook goed beloond. Iets dat geldt voor zowel de werkgever als de werknemer. Het mes snijdt wat dat betreft aan twee kanten.

Investeren in opleiden betekent investeren in de toekomst. Door specialistische opleidingen aan te bieden die door eigen leermeesters worden gegeven, geeft GAan in de Bouw een unieke invulling aan het opleiden van vakmensen. Met praktijkopleidingen die afgestemd zijn op de behoefte in de markt, kan uw bedrijf een hoge kwaliteit bieden. Zo kunt u optimaal aan de wensen van uw klanten tegemoet komen en zullen opdrachtgevers eerder voor uw bedrijf kiezen. GAan in de Bouw levert opleidingen met meerwaarde doordat ze aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Maak kennis met onze aanpak en ervaar zelf dat goed opgeleide en gespecialiseerde vakmensen uw onderneming op een voorsprong zetten!

  • Behoud van flexibiliteit door meerdere relatief korte en betaalbare opleidingsmodules

  • Meegroeien op eigen tempo van module naar module

  • Als werkgever bent u uw vakmensen niet voor langere tijd kwijt op de bouwplaats

  • Lange termijn - Mensen behouden door een volledig opleidingstraject aan te bieden 2-3 jaar

  • Interesse onder jongeren voor werken en leren tegelijk groeit

  • Ook voor zij-instromers heeft GAan in de Bouw opleidingsmodules van basis tot specialistisch. Deze zijn flexibel in te vullen voor werkgevers

Meer weten over hoe het er tijdens onze vakgerichte opleidingen aan toe gaat? Lees extra informatie over de bouwopleidingen.

Comments


Gaan in de Bouw logo FC - schuin.png
bottom of page